Kokeilen työni kautta erilaisia kauneustuotteita. Löydän välillä aivan huikeita tuotteita ja intohimoa olisi kertoa niistä enemmän, esimerkiksi InstaStoryn puolella, mutta aika yleensä ei anna periksi. Niinpä kysyin eilen InstaStoryssani siitä, olisitteko kiinnostuneita polkaisemaan käyntiin postaussarja, jossa nostan joka kuukausi yhden tuotteen esille. Te annoitte idealle heti vihreää valoa, joten huhtikuun ensimmäisen päivän kunniaksi tässä tulee kuukauden huipputuote!


Iho on hyvä muistaa kuoria säännöllisesti. Kuorinnan tarkoitus on poistaa ihon pinnalle jäänyttä kuollutta ihosolukkoa, jolloin nuutunut ja samean näköinen iho kirkastuu, pehmenee ja silottuu, kun sen kuorii tasaisin väliajoin. Ensimmäinen kuukauden tuote on siis kuorintavoide ja syy miksi halusin tämän kyseisen tuotteen nostaa esille on se, että olin pitkään etsinyt omalle iholleni sopivaa kuorintavoidetta, joka hoitaisi hommansa aivan nappiin. Siksi olen innoissani kertoessani lemppari kuorintavoiteestani ja miksi tätä tuotetta rakastan!

Voide on Exuviancen Triple Microdermabrasion Face Polish -kuorinta, jonka tehokas vaikutus edistää ihosolujen uusiutumista. Papaijaentsyymi ja glykolihappo hajottavat epäpuhtauksia ja irrottavat kuolleen ihosolukon, jolloin ihosta tulee kirkas ja tasainen. Voide on kevyt ja siinä on rakeinen koostumus. Tuotteessa on miellyttävä tuoksu, joskin herkille hieman vahva.

Miten?

Levitä puhtaille, kosteille kasvoille ja hiero hellästi kauttaaltaan muutama minuutti. Vältä silmänympärysihoa ja hankaamista. Tykkään itse kevyen hieronnan jälkeen jättää voide pariksi minuutiksi kasvoille, jonka jälkeen huuhtelen pois lämpimällä vedellä. Tämän jälkeen levitän seerumin ja kasvovoiteen.

Kenelle?

Kuorinta sopii kaikille ihotyypeille, niin kuiva- kuin sekaihollekin. Jos sinulla on herkkä iho, anna tuotteen olla kasvoilla vähemmän aikaa.

Milloin?

Käytä kerran tai kahdesti viikossa.

Mistä?

Exuviancen nettisivuilta tilattuna tai valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Tuote saatu blogin kautta pr-tuotteena