Pariisi-reissu oli mitä mahtavin lopetus kesälle ja nyt on katse vahvasti kiinnitettynä syksyyn. Omalla kohdallani syksystä tulee automaattisesti mieleen uudet kuviot niin työrintamalla kuin kotona rutiineissa sekä inspiraatio uuden luomiseen. Inspiraatio on syksyisin aina koholla niin pukeutumisen, sisustamisen ja ruoanlaitonkin saralla. Syksy on lempi vuodenaikani pukeutua, sillä olen syyspukeutumisen kova kuluttaja. Alan innostumaan pukeutumisesta varsinkin silloin kun välipukeutuminen alkaa olla ajankohtaista. Välipukeutuminen tarkoittaa lyhyttä aikaa vuodenaikojen vaihtuessa, jolloin pukeutuminen vaihtuu pikkuhiljaa edellisestä sesongista seuraavaan sopivaksi. Välipukeutuminen mielletään usein haastavaksi, sillä pukeutumisen lisäksi on mietittävä tarkoin lämpötilaa ja sen vaihtelua. Kuulostaa ehkä hieman hassulta, mutta olemme kaikki varmasti kokeneet sen, kun loppukesänä illan viiletessä harmittelet, kun et tuonut pitkähihaista mukanasi, tai kun alkukesästä hikoilet villapaita päällä kesän ensimmäisessä yhtäkkisessä helleaallossa. Kuulostaako tutulta? Välipukeutuminen on yllättävän helppoa, se vaatii vain pientä suunnittelua.

Välipukeutuminen on yllättävän helppoa, se vaatii vain pientä suunnittelua.


Toppien ja t-paitojen kaveriksi kannattaa yhdistää jokin yläosa pitkillä hihoilla. Alaosissa kannattaa suosia esimerkiksi midi-mittaisia hameita ja suoria housuja. Kannattaa suosia vielä kevyitä materiaaleja, sillä niitä on helppo kerrostaa viileällä ilmalla tai puolestaan vähentää, jos kohdalle sattuu kuumempi päivä.

Tämä asu on optimaalinen välipukeutumiseen. Asu on sellainen, joka sopii loppukesän ja alkusyksyn välimaastoon. Silkkihame on kevyt päällä, mutta jo sopivan peittävä viileneviin iltoihin. Bleiseri puolestaan lämmittää käsivarsia, mutta on helppo vielä riisua pois. Asun voi vielä kääntää astetta kesäisemmäksi pukemalla nilkkureiden sijasta pistokkaat tai tennarit. Astetta talvisemman asusta puolestaan saa pukemalla topin sijasta ohuen poolon bleiserin alle ja vaihtamalla nilkkurit ylipolvensaappaisiin.

Välipukeutuminen ei vaadi kovaa ajatustyötä, vain muutamia kikkoja, joita pitää mielessä asua valitessa!


PHOTOS TAKEN BY ESSIE’S

BLAZER / ZARA
SKIRT / H&M TREND
SHOES / & OTHER STORIES
BAG / LOUIS VUITTON
SUNGLASSES / & OTHER STORIES

Ihanaa uutta viikkoa!