Kuuntelin juuri Nonsense-podcastin viimeisimmän jakson, jossa Alexa ja Linda muistelivat omaa peruskoulunkäyntiään. Lähdin ajattelemaan myös omaa peruskoulutaipalettani ja mieleen nousi ensimmäisenä esiintymiset, jotka pistävät hymyn huulille tänä päivänä…

Peruukki päähän ja menox!

Olin aikoinaan ala-asteella suuri Lady Gaga fani. Niinkin suuri, että kipusin koulun discossa lavalle yksin (!) esittämään Lady Gagan kappaleen Poker Face. En laulanut biisiä, vaan kappale tuli playbackinä, liikutin suuta mikki kädessä ikäänkuin olisin laulanut ja tanssin lavalla menemään Lady Gagan tavoin. Päässäni oli valkoinen pitkähiuksinen peruukki otsatukalla varustettuna, aurinkolasit, joihin olin liimannut timantteja sekä timanttikeppi, jonka askartelin itse parhaan ystäväni kanssa. Näytin juurikin tältä :-D Lady Gaga oli tuohon aikaan noussut ihmisten tietoisuuteen ja suursuosioon, joten esitykseni sai lopuksi raikuvat aplodit! Jos tätä lukee vanha koulukaveri, niin kommentoi, jos muistat! :-D Olin silloin todella ylpeä itsestäni, kun pääsin esittämään sen aikaista idoliani. Nyt jälkeenpäin ehkä hieman naurattaa, haha!

Retkibussi-entertainment

Olen aina ollut kova lauleskemaan mutta etenkin kouluikäisenä lauloin periaatteessa missä vain sain luvan laulaa :-D Kouluretkillä tartuin aina bussissa kuuluttajan mikkiin ja lauloin mm. Celine Dionin ”My Heart Will Go On” ja Leona Lewiksen ”Bleeding Love.” Omasta mielestäni kuulostin tietenkin super hyvältä, mutta kanssamatkustajista en sitten tiennyt, että pitelivätkö he käsiään korviensa peitossa, haha!!

Sydänsuruja ystävänpäiväkonsertissa

Lauleskeluni ei jäänyt pelkästään bussiretkiin, vaan olin innokas laulamaan kouluin kuoroissa. Olin aina innoissani, kun kuoro esiintyi koulun konserteissa ja kouluvuoden mittaan olevissa tapahtumissa.

Kuoro antoi minulle itsevarmuutta kivuta lavalle useammin myös kaverin kanssa ja jopa yksinkin. Eräs esiintyminen ylä-asteella on jäänyt vahvasti mieleen, kun lauloin koulukaverini kanssa Ystävänpäiväkonsertissa. En muista kappaletta, jonka esitimme, mutta olen varma, että moni nukahteli penkeissään, sillä sen muistan, että kappale oli tylsistyttävän hidas! :-D Muistaakseni kappale kertoi sydänsuruista, eli oikein loistava kappalevalinta Ystävänpäiväkonsertiin…haha!

Onko teillä hauskoja esiintymismuistoja kouluajoilta?cashmere coat / H&M Premium
shirt and jeans / LalaBrand Helsinki
shoes / & Other Stories
bag / Céline

Photos by Essie’s