Pitäiskö sitä nauraa vai itkeä?

Olen saanut useamman vuoden putkeen nauttia samoista ehjistä kamera-, puhelin- ja tietokonevarusteista, kun kaikki ovat pelittäneet varsin mainiosti! Tiesin, että joku kaunis päivä joku elektroniikkakapistus sanoo itsensä irti, mutta pitää myöntää, etten odottanut kahden tärkeimmän rikkoutuvan samaan aikaan…
Niin siinä sitten käy, kun hyvällä tuurilla painelee sen verran pitkään samalla elektroniikalla, niin tietenkin huono tuuri iskee kohdalle oikein moninkertaisena. Huono tekniikkatuuri iski päälle muutama viikko takaperin Pariisin reissulla, kun järjestelmäkamerani hajosi pudottuaan kivetykselle heti reissun ensimmäisenä päivänä. Onnekseni olin matkassa bloggaajaystäväni Essin kanssa, joten ei tarvinnut loppureissua nyyhkytellä ilman kameraa. Mikä tarinasta tekee vielä hauskemman, on se, että seuraavana päivänä myös Essi pudotti oman kameransa, kun hänen kamerasta hajosi hihna. Kamera pelitti kuitenkin normaalisti, joten selvittiin säikähdyksellä ja saatiin kuvattua materiaalia reissun loppuun asti.


Kun kameran rikkoutuminen ei riittänyt omalle hyvälle tuurilleni, niin seuraavaksi hajosi puhelin. Olin aamulla lähtemässä töihin ja tuttuun tapaan kaivelin laukusta puhelimen ja kuulokkeet työmatkan ajaksi. Mä kun olen joskus tällainen pieni hätähousu, niin muutamassa vauhdikkaassa askeleessa puhelin putosi kädestä suoraa päätä asfalttiin. Siinä kohtaa mietin, että mitä ihmettä muuta vielä tapahtuu? Päästin muutamat perkeleet suusta, mutta ei siinä muu auttanut kuin purra hammasta yhteen. Nyt on onneksi jo uusi luuri kourassa.
Toivottavasti tuleva viikko on enemmän täynnä hyvää tuuria!

CASHMERE KNIT / H&M TREND
SKIRT / H&M TREND
FLATS / & OTHER STORIES
BAG / LOUIS VUITTON
SHADES / LE SPECS