…ostin uuden kahvinkeittimen, sillä vanha veteli aivan viimeisiään. Yleensä olen suhteellisen hyvä pidättäytymään tarjouksista, mutta Moccamasterit olivat sen verran hyvässä alennuksessa Stockan Hulluilla päivillä, että kävin työpäivän päätteeksi nappaamassa uuden koneen kotiin.

…tulin niin onnelliseksi huomattuani, että taloyhtiöni jätehuoneessa on vihdoin muovinkeräysastiat! Muovin lajittelu sekajätteestä on äärimmäisen tärkeää, sillä sen lajittelemattomuus on riski ympäristöllemme. Fun fact: muoville tarkoitetun jäteastian tyhjennys on määritelty usein halvemmaksi kuin sekajäteastioiden tyhjennys. Taloyhtiömme jäteastioita ei tarvinnut kuin vuoden verran odottaa (….), mutta tulivatpa ne kuitenkin! Tästä laitoin heti kiitosta menemään taloyhtiölle.

…tiistaina kävin Essin ja Lindan kanssa testaamassa uutta trendikästä ja herkullista ravintolaa, kurkkaa tästä, missä paikassa kävimme lounaalla!

…pääsin pitkän puntaroinnin jälkeen salille kahden kuukauden tauon (!) jälkeen. Olin todella ylpeä itsestäni, haha…

…pidettiin torstaina työporukalla Office Spa day työpäivän päätteeksi. Juotiin skumppaa, tehtiin kasvonaamioita, kuorittiin kädet, lakattiin kynsiä sekä tietysti rupateltiin niitä näitä. Työ PR-toimistossa on kiireistä, eikä päivän aikana kuulumisia ehdi pitkän kaavan mukaan juttelemaan, joten tällaiset yhdessäolohetket ovat itselleni valtavan tärkeitä.

…perjantaina suuntasin isovanhempien luokse ja vitsit, miten ihanan piristävää heitä on käydä katsomassa <3

…lauantai-illalla käytiin koko perheen voimin dinnerillä juhlistamassa ensi viikolla olevia synttäreitäni. Käytiin Salossa yhdessä lempi ravintolassani Kastussa, ja vitsit, kun oli taas niin hyvää! Suosittelen kyseistä raflaa suurella sydämellä!

Sellaisia muutamia otteita kuluneelta viikolta. Huomenna alkaa taas uusi viikko ja olen siitä aika täpinöissäni. Luvassa mm. kivoja juttuja töissä sekä syntymäpäivät. Ihanaa uutta viikkoa xx

PHOTOS TAKEN BY ESSIE’S

H&M TREND COAT
MANGO CASHMERE POLO
H&M SKIRT
H&M TREND SUEDE BOOTS
LOUIS VUITTON BAG