Viikon positiiviset


1 Lämpö ja aurinko tekevät oloni niin positiiviseksi! Miten ihmeellinen voima auringonpaisteella onkaan, kun tuntuu, että jokaisena aurinkoisena päivänä olo on voittamaton, ongelmat tuntuvat pieniltä ja tuntuu, että pystyy tekemään melkeinpä mitä vaan! Hymyilyttää väkisinkin.

2 Tämä viikko on täynnä ihania tapaamisia – muun muassa keskiviikkona aamupalaa Lumenen kanssa, torstaina puolestaan aamupalaa bareMineralsin kanssa, lounasta ruotsalaisen Estelle & Thildin kanssa, sekä iltapäivällä Philosophy Blues Originalin ja Rue de Femmen yhteinen pressitilaisuus. Rue de Femme on yksi suosikki skandimerkkejä.

3 Innostuin viikko sitten ostamaan pitkästä aikaa kukkia itselleni kotiin. Ruokapöytää koristaa ihana valkoinen orkidea, yksi mun lemppari kukkiani.

4 Olen pitkästä aikaa innostunut pyöräilystä. Ihan parasta viilettää Helsingin katuja pitkin kaupunkifillarilla. Naurattaa, kun hyppäsin eräänä upean aurinkoisena päivänä ratikkaan, ja samassa iski huono omatunto. Ajattelin tuolloin, että onpa syntistä istua ratikassa, kun voisin ihan yhtä hyvin pyöräillä omine aikatauluineen. Enpä ole ratikoihin sen koommin astunut, enkä varmaan kesän aikana tulekaan astumaan, haha!

5 Viikonloppuna juhlitaan ystäväpariskuntani häitä ihanissa merimaisemissa Tammisaaressa <3 Olen odottanut ystäväni häitä viime vuodesta asti, joten tuleva viikonloppu tulee jäämään mieleen varmasti pitkäksi aikaa. Sunnuntaiksi lähden kotikotiin juhlimaan oman äitini synttäreitä. Paljon juhlintaa yhteen viikonloppuun, muttei haittaa yhtään! Viime viikonloppu tulis vietettyä todella rauhallisissa merkeissä, joten hyvää vastapainoa luvassa. Sormet ristissä toivon lämmön ja auringonpaisteen jatkuvan viikonloppuun.

Aivan ihanaa aurinkoista uutta viikkoa ❤️Blazer Kappahl * (gifted)

Photos Essie’s