Vielä on kesää jäljellä…


Tässähän kävi sitten niin, että pidin extempore kuukauden loman blogin päivittelystä. Heinäkuun alussa kroppa kertoi olevan väsynyt niin fyysisesti että henkisesti ja kaipasi pientä nollausta. Samalla oli tiedossa toinen toistaan ihanampia tapahtumia ja illanviettoja ystävien kanssa, että päätin irrottautua koneen äärestä ja keskittyä luomaan kavereiden kanssa ikimuistoisia kesämuistoja. Ja onneksi niin teinkin, sillä nyt tuntuu, että kroppa ja mieli on enemmän kuin valmis elokuun tapahtumiin ja syyskuussa alkaviin uusiin työkuvioihin!

Tällä viikolla koittaa pitkään odotettu Flow Festival, jonne suuntaan lauantaiksi. Luvassa on todella hauska päivä, joka alkaa Bik Bokin järjestämillä vene-etkoilla. Iltapäivällä seilaamme yhdessä bileporukalla Flow’hun kuuntelemaan mm. Seinabo Seytä, Almaa ja Robynia. Luvassa siis yksi kesän ikimuistoisimmista viikonlopuista. Can’t wait!

Kahden viikon päästä suuntaamme Essin kanssa Pariisiin! Reissu on ensimmäinen kertani kyseisessä kaupungissa sekä itse maassa, mutta onneksi olen kunnon Pariisi-konkarin kanssa matkassa! Asumme upeassa Hotel Rendez-Vous Batignolles’ssa neljä päivää, joka sijaitsee todella hyvällä paikalla Pariisin keskustassa. Olen suunnitellut paljon materiaalia Pariisista, joten malta odottaa että päästään tähän kuvankauniiseen kaupunkiin fiilistelemään!

Pariisi-reissun jälkeen alan valmistautumaan uusiin työkuvioihin, sillä siirryn PR-alalle! Pääsen työskentelemään aivan ihanassa tiimissä PR-harjoittelijana ja alalla, joka on kiinnostanut jo muutaman vuoden ajan. Toisin sanoin saan ruveta kutsumaan aivan ihania tyyppejä työkavereikseni, joiden kanssa olen työskennellyt blogini kautta jo muutaman vuoden ajan. Tästä lisää myöhemmin!

Ihana ihana elokuu <3

PHOTOS / Essie’s