Kyselin eilen Instagramissa, olisitteko kiinnostuneita lukemaan sisustuspostauksista blogissa ja ajatus sai vihreää valoa. Yllätyin, kuinka moni vastasi kyllä sisustusjutuille. Kysyin myös, kiinnostaako kotiesittely, sillä sellaista en ole vielä tehnyt melkein vuoden kodissa asumisen aikana. Sellainenkin on siis tulossa. Iso kiitos vastauksistanne! <3


JOTAIN UUTTA KOTIIN

. . . . . . . . . .

Viime aikoina kotini on tuntunut tylsältä ja värittömältä. Aurinko ei ole enää kesähelteiden jälkeen täyttänyt asuntoani luonnonvalosta ja puulattiakin on tuntunut jalanpohjissa jo kylmältä. Hrr, syksyn merkki?
Omistamani huonekalut ovat suurelta osin valkoisia ja kodissani on paljon vaaleita pintoja, joten tänne on siis ehdottomasti tarvittu jotain ”väriä” tuomaan lämpöä ja kontrastia vaalean harmaiden seinien ja harmaiden keittiön kaappien rinnalle. Niimpä viime viikolla selaillessani huonekaluliikkeiden nettisivuja päätin, että nyt saa kokovalkoiset ruokapöydän tuolit kenkää, sekä samalla jättimäinen kokovalkoinen Ikean lipasto, jolle ei varsinaisesti ollut sen tärkeämpää käyttöä. Olin pitkään suunnitellut vaihtavani ruokapöydän tuolit astetta rohkeampiin tuoleihin. Jyskin sivuilta silmiin pistivät nämä (super edulliset!) konjakinväriset nahkamaiset tuolit, jotka ovat melkein samaa sävyä kuin eteisen kaapistot. Samalla surffailulla klikkasin varaukseen mustan minimalistisen sivupöydän, joka täytti lipaston jäljiltä olevan tyhjän tilan. Eteisen kaapistoissa minulla on valtavasti tilaa pientavaralle, joten tämä sivupöytä avohyllyillä oli yksinkertaisempi ( ja modernimpi ) ratkaisu. Hyllyt kaipaavat kuitenkin vielä parempaa stailaamista ja pohdin yhä, miten täyttäisin hyllyt. Luultavasti laukut ja hattu saavat lähteä ja tilalle pääsee esimerkiksi kynttilöitä ja muuta kaunista piensisustusta. Jos teillä on ideoita sivupöydän stailaamiseen, niin kuulisin mielelläni ideanne!