Viikonloppu täynnä ilon, naurun ja onnen kyyneleitä


Olipahan viikonloppu! Kaksi juhlaa eskaloitui kolmeksi juhlaksi mahdutettuna yhteen viikonloppuun!

Viime viikonloppuna tuli naurettua, itkettyä ilon kyyneleitä, huudettu, hypitty ilosta ja kaikkea myös niiden väliltä. Aikaisin lauantai-aamuna matkustin Tammisaareen, nimittäin ystävästäni Lindasta tuli Mrs. Oksanen! Lauantaina vietettiin siis ystäväpariskuntani häitä. Päivä oli ihana, ikimuistoinen ja täynnä rakkautta. Olen edelleen otettu siitä, että sain olla mukana todistamassa sitä, että kaksi ihmistä saivat virallisesti toisensa (vaikka kuinka kliseseltä se kuulostaakin). Sanoin etukäteen ystävälleni Essille, kenen seurassa häihin lähdin, että hän tulee viettämään koko päivän yhden totaalisen itkupillin kanssa, haha! Päivän aikana tuli moneen otteeseen pyyhittyä kyyneleitä, niin ilon kyyneleitä kuin myös naurusta johtuvia kyyneleitä – kuulimme nimittäin niin hauskoja puheita muun muassa bestmaneilta!

Yksi monista ihanista hetkistä oli se, kun sulhanen soitti kitaraa ja lauloi morsiamelle kappaleen ”Wonderwall”. Sydämeni suli. Voisiko joku laulaa minullekin kyseisen biisin samalla kun katsoo minua tunteikkaasti syvälle silmiin?Lauantaina myöhään illalla matkustin Tammisaaresta Saloon kotikotiin, sillä sunnuntaina vuorostaan juhlistettiin äitini syntymäpäiviä sunnuntaibrunssin muodossa. Suunnittelin kattavani brunssin takaterassille aurinkoon, mutta sää ehti kylmetä viikonlopuksi. Vanhempieni takaterassi on virallinen kesä-loungeni, joten sunnittelen vielä meneväni Saloon kotikotiin monet kerrat tänä kesänä ja nauttivani terassista. ”Äiti, laita juomat kylmään!”

Sunnuntai jatkui illan matsia odotellen, eikä mitä tahansa matsia, vaan Jääkiekon MM-finaalia. Tähän ei tarvitse varmaan edes kirjoittaa finaalista sen enempää, sillä jokainen kivenvarmasti tietää miltä lopputulos näytti. Kurkku varmasti kiitti sunnuntai-iltana huutamisesta, mutta kaikki oli sen arvoista. Kuten Suomen tasavallan presidenttimme Sauli Niinistö sanoi maanantai-illan kultajuhlissa: ”Toiset pelasivat suurella egolla ja toiset pelasivat suurella sydämellä” enkä voisi yhtään enempää olla samaa mieltä. Se, millä asenteella koko Leijonien joukkue pelasi finaalissa (ja koko MM-turnauksen aikana) määritti sen, miksi juuri Suomi toi pojan kotiin. Ei mulla muuta. ONNEA LEIJONAT!!!

Photos taken by Essie’s

shirt / H&M
skirt / Mango
shoes / Mango
sunglasses / Le Specs
bag / Céline