Kaupallinen yhteistyö: Pierre Robert

Olen pitkään suosinut kerrastoja pukeutumisessani aina kylmimpään aikaan vuodesta. Tapa on saanut alkunsa äidiltäni, joka halusi minun käyttävän lapsena lämpökerrastoa vaatteideni alla. Minulle on tärkeää että pysyn lämpimänä, mutta haluan myös näyttää hyvältä. Kaupallisessa yhteistyössä Pierre Robertin kanssa haluan esitellä teille uuden yhteistyömalliston, johon olen suorastaan ihastunut.

Tyyli-ikoni Hanneli Mustaparta on toteuttanut yhteistyössä vaatebrändi Pierre Robertin kanssa pehmeitä merinovillaisia paitoja ja sukkia sisältävän Hanneli x Pierre Robert yhteistyömalliston. Malliston vaatteet ovat ylellisen tuntuisia ja pitkähihaiset sekä lyhythihaiset paidat sopivat käyttöön aluspaitoina tai ihan sellaisinaan. Hanneli Mustaparran suunnittelema mallisto saa jatkoa tyylikkäille oloasuille myöhemmin lokakuussa.

“New Yorkin ja Pariisin muotiviikkojen aikaan on usein kylmä, mutta pidän itseni lämpimänä hyvin norjalaiseen tapaan pukeutuen villaan. On todella hienoa, että olen päässyt tekemään oman yhteistyömalliston Pierre Robertin kanssa, sillä Pierre Robertin vaatteet ovat kulkeneet mukanani matkoilla jo pitkään.”

Hanneli Mustaparta

 

Merinovilla materiaalina on yksi suosikeistani ja olen käyttänyt sitä alusvaatteissa paljon. Mikään ei ole mielestäni ihanampaa, kuin pukea lämmin alusvaate villapaidan alle kylmällä säällä. Muotibloggaajana on tärkeää näyttää hyvältä, ja samaa ideaa on myös ajanut takaa itse malliston suunnittelija Hanneli Mustaparta. Malliston tyylikkäitä vaatteita on helppo käyttää sellaisenaan ja yhdistää erilaisiin asukokonaisuuksiin.

Miksi suosia merinovillaa?

– Ei kutita
– Pehmeä ja miellyttävä ihoa vasten
– Joustavaa
– Säilyttää muotonsa aaltomaisen rakenteensa vuoksi
– Laadukasta

 

Käytättekö te merinovillaisia vaatteita?