Kävin eilen H&M:n Showroomilla tutustumassa uuteen Conscious Exclusive -mallistoon. Odotin innolla että pääsen hypistelemään malliston vaatteita, mainoskuvat mallistosta näyttivätkin hyvin lupaavilta!

Mallisto koostuu rennoista mekoista ja kaftaaneista, printeistä sekä väljistä leikkauksista. Oon nykyään alkanut enemmän kiinnostumaan ympäristöystävällisistä tuotteista, niin vaatteissa, kosmetiikassa kuin elintarvikkeissakin. Malliston materiaaleina onkin käytetty mm. luomusilkkiä, hamppua sekä kierrätettyä pellavaa. Vaatteiden yksityiskohdat on myös valmistettu kierrätetystä lasista.

Uutena mallistossa on tänä vuonna nuo häämekot, jotka näkyvät neljännessä kuvassa. Muhun iski heti tuo keskimmäinen helmikoristeltu mekko. Häämekkona sitä en itse ehkä käyttäisi, mutta jos joskus sattuisin pitämään hääni Ibizalla, niin siellä se varmasti kävisi, niinkuin me showroomin tyttöjen kanssa todettiin, haha! Mun ehdottomaksi suosikiksi nousi tuo valkoinen paita, jossa on statement hihat. Kirjoittelinkin viime postauksessa mun ihastuksen statement hihoihin, joten eipä ihmekään, että se iski muhun. Lisää kuvia malliston vaatteista löydät täältä.

Rakastan muuten käydä tämäntyyppisissä tapahtumissa. Uudet ihmiset, ympärillä oleva tunnelma, vaatteiden hypistely… Saatiin nauttia ihanasta dj:n soittamasta musiikista sekä saksofonistin soitosta (!!). Sain vielä lähtiessäni showroomin tytöiltä kukkia <3 Kiitos H&M!

hm-1 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA hm2 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitäs mieltä siellä ollaan mallistosta?

Conscious Exclusive -mallisto tulee myyntiin huomenna torstaina 7.4 Aleksin H&M myymälään (sekä hm.comiin). Joten eikun dödöä reilusti kainaloihin ja jonottamaan ;-)