25724074104_736c85c7d3_o

I’ve got a feeling this outfit will be my go to outfit this spring and summer. I’m all about dressing up easy and comfy, and this outfit is all about that. And if I feel like I need something extra, a pair of heels will do the trick. I’m happy that I have kept this coat in my wardrobe since it is a staple piece to have in your wardrobe.

Mulla on sellainen fiilis, että tästä asusta muodostuu mulle tämän kevään ja kesän aikana luottoasu. Niin helppo ja niin rento. Ja jos kaipaan vähän ryhdikkyyttä, niin vedän vaan korkkarit jalkaan. Mitä keväämmäksi myös mennään, niin mun ihastus tohon mun vanhaan trenssitakkiin vaan kasvaa. Ihanaa, etten ole myynyt sitä eteenpäin, vaan olen säilyttänyt sitä kaapissa kevättä ajatellen. Nyt mä iloisena helma hulmuten viilettelen se päällä.

26302979236_abdc578811_o

25724071834_fe1e1a764a_o

If you haven’t noticed before, I love to have sunglasses on top of my head. Even if it’s cloudy I still might have them on. This is a trick I do If I feel I’m having a bad hair day or my hair just looks bad that day. I feel that sunglasses draw attention away from my hair. Can you imagine how I’ve felt the past winter without sunnies, haha. Now you’ll find them with me every day from now on ;-) Have a great Saturday!

Mulla on muuten tapana heittää aina aurinkolasit pään päälle. Vaikka olisi pilvistä, niin ne usein löytyvät päästä. Tämä on myös mun oma pieni kikka, jos huono hiuspäivä yllättää tai hiuksen on muuten huonosti laitettu, sillä lasit vievät huomion pois hiuksista. Ette siis tiedäkään kuinka paljon olen kärsinyt talven aikana, kun aurinkolaseja ei ole voinut juurikaan käyttää! :-D Nyt mä siis voin, ja ne tulevat löytymään päästä varmaan aina, haha. Mukavaa lauantaita sinne!

26056067550_e119bdceac_o

26236520272_8058167fc9_o

H&M trench coat
BIK BOK shirt
ZARA skirt
ADIDAS shoes
LINDEX sunglasses

Photos taken by Pinja Kankare