helsinki-7

Ja taas sitä kultaista vekkihametta, haha! Olen niin koukussa tähän hameeseen tällä hetkellä. Ehkä siksi, että hame on aivan jotain muuta kuin muu vaatekaappini sisältö. Jotain todella erilaista. Vaatteeni ovat hyvinkin neutraaleja, joten tämä hame onkin vaatekaappini todellinen show stopperi.

Viime viikolla pyörähdin taas Helsingissä eräässä pressitapahtumassa ja samalla reissulla tuli törmättyä muutamaan tuttuun sekä myöhemmin kuvailtua Millan kanssa. Ihan huippu tyyppi tuo Milla. Mulla on aina ollut tosi positiivinen kuva Millasta, ja hän on todellakin jalat maassa -tyyppiä. Ihanan pirteää ja hauskaa seuraa.

Mulla on tänään vapaapäivä töistä, joten olen pyhittänyt koko päivän konella istumiseen ja hommien tekemiseen. Alkaa muuten mun selkä jo pikkuhiljaa näyttämään mulle mieltään, kuitenkin koko päivä tässä röhnötetty selkä vääränä… Illalla suuntaan katsomaan mun vanhan tanssikouluni kevätnäytöstä, josta oon tosi innoissani! Voi olla, että tuun päästämään parit haikeat kyyneleet, kun nään mun vanhat tanssikaverit antamassa kaikkensa lavalla. Kaikki kuitenkin loppuu aikanaan, ja ehkä syksyllä pääsen taas tanssimaan uudessa paikassa ja uudessa ympäristössä.

Mukavaa viikkoa!

helsinki-8helsinki-3helsinki-2helsinki-1helsinki-10helsinki-12

ZARA bomber and shirt
MANGO skirt
LINDEX sunnies

Photos taken by Milla Kuoksa