27059044592_185459f069_o

Tänään tasan vuosi sitten kirjoitin ensimmäisen blogipostaukseni. Tai no, ensimmäisen ja ensimmäisen. Joku saattaa tietää että olen aikoinaan pitänyt muutamia ’ei niin virallisia’ blogeja. Muistan kun mua jännitti vuosi sitten todella paljon ensimmäisen postauksen julkaisu. Mitä muut ajattelisivat? Kiinnostaisiko kukaan lukea mun juttuja? Olisiko tämä mun juttuni? Rohkaistuin kuitenkin viimein pistämään hommat pyörimään nettisivujen luomiseen, sillä mulla oli kova halu päästä jakamaan mun kiinnostuksen kohteita; muotia, valokuvausta ja kirjoittamista.

Täytyy myöntää, etten vuosi sitten aloittaessani pystynyt edes kuvittelemaan, millainen vuosi mulla oli edessä. Olen päässyt tutustumaan ja kokemaan niin paljon uutta ja jännittävää, mitä tulen muistamaan varmaankin lopun elämäni. Ole tutustunut moneen ihan huikeaan tyyppiin, keitä ilman blogiani tuskin tuntisinkaan.

Kirjoittelin aluksi tänne vain omaksi huvikseni, enkä todellakaan uskonut että mua minään päivänä huomattaisiin. Pikkuhiljaa tästä touhusta alkoi tullakin vähän ”vakavampaa”. En vuosi sitten osannut kuvitellakaan, että sähköpostiini alkaisi tulemaan kutsuja erilaisiin tapahtumiin, saatika sitten että rupeaisin oikeasti tienaamaan blogillani. En kuitenkaan ota mitään itsestäänselvyytenä, vaan olen ihan mielettömän onnellinen ja kiitollinen näistä pienistä ”saavutuksista”. Mulle päällimmäisenä tulee kuitenkin aina olemaan ilo ja kiinnostus tähän tekemiseen.

26549734883_dd0cc5ace1_o 27059044962_9bf6c646bd_o

Olen vuoden blogiurani aikana kasvanut ja oppinut tuntemaan itseäni enemmän kuin minään aikasempana vuotena. Sen verran paljon, että huomaan sen itsekin. Blogista on kasvanut niin suuri osa itseäni, että se on alkanut näyttää reittiä elämälleni. Mihin haluan tähdätä, ketä minä olen, mitä haluan tehdä. Bloggaaminen on joskus tuntunut turhauttavalta, joskus taas niin palkitsevalta, mutta kaikista eniten se on antanut. Antanut mulle kokemusta, uusia ihmisiä mun ympärilleni sekä asian, jonka tekemisestä nautin kaikista eniten.

Tänään saadaan juhlia ja iloita ensimmäistä syntymäpäivää. En ainoastaan minä, vaan myös te, jotka olette siellä ruudun toisella puolen. Olet sinä sitten vanha lukija tai vasta uusi tuttavuus, niin kiitos. Kiitos että olet siinä. Lukemassa, ajattelemassa, katsomassa ja kuuntelemassa. Sinä olet yksi osasyy miksi tämä homma on astetta enemmän mieluisampaa <3

Aurinkoista sunnuntaita teille!

26548495754_45dc84d00c_o27059319202_b3f67298f0_o

Photos taken by Pinja Kankare, Edit by me