Kaupallinen yhteistyö: Sokos Hotels


Marraskuu on täällä ja pikkujoulukausi on virallisesti startannut! Kuten jotkut pidemmän aikaa blogiani lukeneet tietääkin, olen todellinen jouluttaja, joten joulufiilistelyt on jo aloitettu täällä päässä, tietenkin! Jouluttamisen saralla olen bookannut muutamat pikkujoulut jo kalenteriin ja niitä odotankin äärimmäisen innoissani!


Asia, jota odotan pikkujoulujen lisäksi on itse valmistautuminen juhliin. Laittautuminen on yksi oman iltani kohokohdista, josta nautin porukalla ystävieni kanssa, tai vaikka yksinkin. On musiikkia, kuohuvaa ja hyvää seuraa. Tänä vuonna haluan erityisesti panostaa juurikin laittautumiseen; mikä olisikaan parempaa kuin juhliin valmistautuminen hotellihuoneessa? Jos totta puhutaan, milloin olen viimeksi ottanut reilusti aikaa laittautumiselle? Usein tuntuu, että juoksen kiireessä pää kolmantena jalkana pitkin kotiani vuorotellen kihartaen hiuksia ja lakaten kynsiä. Mitä jos tällä kertaa ottaisin ihan rennosti… Tässä muutama hyvä syy, miksi aion siirtää laittautumisen ja ystävien kanssa etkoilun hotellihuoneeseen pikkujouluina:

1. Valmistautumiselle on enemmän aikaa ja se tuntuu spesiaalimmalta

2. Jo valmistautuminen tuntuu juhlalta

3. Tila etkoille on valmiina

4. Juhlien jälkeen on yöpaikka lähellä, joka tekee ”kotiinpaluusta” helppoa

5. Aamulla odottaa se täydellinen hotelliaamiainen

6. Late check-out mahdollistaa pitkään nukkumisen hotellisängyssäPikkujoulusesonki alkaa olla kuumimmillaan, joten jos pikkujoulujen etkot hotellihuoneessa ystävien kanssa kuulostaa juuri sellaiselta lisältä ystäväporukkanne pikkujouluihin, niin suosittelen varaamaan näillä näppäimillä. Tämä jouluttaja ei malta odottaa pian koittavia pikkujouluja – valehtelisin jos väittäisin, etteikö joulun odotus olisi jännittävintä aikaa!

Se täydellinen hotelliaamiainen.

KUVAT MINUSTA: HEINI PEKKALA

KUVAUSPAIKKA: ORIGINAL SOKOS HOTEL VAAKUNA, HELSINKI
MEKKO / RESERVED