Bloggaajana pääsee jatkuvasti testaamaan satoja uusia tuotteita. Jotkut niistä osoittautuu parhaiksi tuotteiksi ja osa ei sovi omalle hipiälle lainkaan. Blogissa haluan vain ja ainoastaan jakaa niitä tuotteita, joita oikeasti haluan suositella ja joita käyn itse ostamassa jatkuvasti, sillä olen todennut niiden sopivan iholleni. Haluan esitellä teille neljä kauneustuotetta, joita rakastan käyttää ja jotka ovat nousseet tämän vuoden parhaiksi tuotteiksi.

Uusin kasvovesikokeilu on Mia Höytön Säihke, johon olen niin koukussa. Minulla kesti muutaman käytön jälkeen ihastua tähän tuotteeseen (ehkä käytin tätä väärin). Nyt voin sanoa, että tämä on siis niin hyvä! Kasvovesi tuoksuu ihan mielettömältä ja jättää kuulaan pinnan kasvoille. Tämä ei siis toimi meikinpoistoaineena, vaan ihon puhdistajana ylimääräisiltä epäpuhtauksilta. Levitän tätä kasvojen puhdistuksen jälkeen kasvoilleni käsin tai vanulapulla ja sen jälkeen laitan seerumin ja kasvorasvan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tästä olen tykännyt todella paljon. Lumenen Sisu Urban Intense seerumi on ollut game changer kasvojenhoitorutiinissani. Rakastan laittaa tätä tuotetta iltaisin meikinpoiston jälkeen – iltani kohokohta jos niin voi sanoa! Seerumin vaikutus näkyy aamulla, kun katson ihoani peilistä. Seerumi on yön aikana työstänyt kasvoistani kuulaan ja terveen näköiset.

Minun oli pakko lisätä mukaan hajuvesi, josta on tullut koko vuoden #1 hajuvesi. Se on Emporio Armanin Because It’s You ja tämä on paras käyttämäni tuoksu. Tuoksu on naisellinen, lämmin ja hurmaava, ja koen olevani itsevarmempi, kun olen suihkuttanut tätä.

Originsin Ginzing-kasvorasva on vaan niin hyvä. Rasva lupaa ihan megakosteuttavaa lopputulosta ja sitä se myös antaa. Levitän tätä aamuin illoin puhtaille kasvoilleni viimeisenä ja kasvot ovat kosteutetut pitkään. Tuoksu on raikas ja mandariininen. Tulen käyttämään tätä tuotetta hyvin hyvin pitkään, kunnes vastaan tulee jokin vielä parempi (hyvin epätodennäköistä).

Löytyykö teiltä samaa suosikkia?

Osa postauksen tuotteista saatu blogin kautta.