Mulla on tapana kausittain vaihtaa muutamia ihonhoitotuotteita vuodenaikaan sopiviksi. Pidän usein uusien tuotteiden testaamisesta, mutta myös muutama luottotuote löytää aina takaisin käyttöön. Tässä tämän hetken ihonhoidon tuotteita, joita käytän:

ACO Sun Kissed Self-tanning Face Cream
Päivettävä kasvorasva ACOlta on ollut todella kovassa käytössä. Oma naamatauluni ei kesäisin ota itse paljoakaan väriä pintaan, niin on pitänyt ottaa omat konstit käyttöön. ACOn päivettävä kasvorasva tuo asteittain väriä kasvoihin, eikä tarvitse pelätä yhden laittokerran jälkeen, että näyttäisi juuri solariumista tulleelta. Mieto tuoksu on yksi iso plussa. 

ACO Self-tanning Lotion
Toinen ACOn puteli, joka on saanut paikkansa lempituotteiden joukosta, on koko kropan itseruskettava. Olen kokeillut monia itseruskettavia pienen elämäni aikana, ja tämä on yksi parhaista testaamistani. Tavallisen vartaloemulsion näköinen itseruskettava on miedon tuiksuinen ja imeytyy nopeasti. Vaikutusaikaa ruskettavalla on 4 tuntia, ja yleensä levitänkin tätä jo aikaisin aamusta suihkusta tullessani. 

BIOTHERM Blue Therapy Face Cream
Kasvovoide tällä hetkellä on Biothermiltä. Tykkään tästä paljon sen hurmaavan tuoksun ja korkean aurinkosuojakertoimen takia. Voide myös imeytyy vaivattomasti, mikä on myös iso plussa. 

NIVEA Anti-blemish Daily Wash Scrub
Jotkut blogiani pidemmän aikaa lukeneet saattavat muistaa, että olen Nivean Daily Essentials -sarjan pidempiaikainen käyttäjä. Sarjaa on tullut käytettyä yli 6 vuotta, enkä siitä hevillä luopuisi – ne tuotteet kun sopivat omalle iholleni ihan täydellisesti. Tätä kuvassa näkyvää kasvojen puhdistusgeeliä käytän joka ilta omille suht rasvoittuville kasvoilleni. Tässä siis suurin salaisuus puhtaalle hipiälleni!

ACO Micellar Cleansing Water 3 in 1
Tämä kasvovesi on uusin tulokas kylppärin kaapissa. Silmämeikit lähtevät vaivatta pois, kun suihkautan kasvovettä muutaman pumppauksen vanulapulle. Sopii herkälle iholle, sillä tämä ei kirvele. Ihan huippu!

Seuraa Bloglovin’issa

*Osa tuotteista saatu blogin kautta