Please use Google to translate to English

Oon pitkään miettinyt kirjoittavani tästä aiheesta, mun unelmista siis. Pelkään, että jos niitä sanoo liikaa ääneen, ne eivät toteudu. Mulla on kuitenkin nyt sellaista oloa purkaa niitä tänne blogiin. Mun ajatuksiani ja tunteita, jotka vallistee mussa nyt, ja on vallinnut jo pitkän ajan.

Jo viime vuoden puolella mulla on ollut vahva fiilis tästä vuodesta 2016. Tietynlainen vaisto, että tämä tuleva vuosi on mun vuosi. Sellainen vaiston tunne, että se on tuntunut rinnassa, fyysisesti. Olen henkisesti myös tiedostanut tämän jo pitkän aikaa, sillä aina kun ajattelen tätä tavoitettani, se nostattaa mulla tunteet pintaan. Tiedän, että tämä tavoite on aito, sillä joka päivä kun herään, olen vielä varmempi aikeestani. Tämä unelmani on minun, ei kenenkään muun. Tänä vuonna toteutan mun pitkäaikaisen unelmani, muuttoni Helsinkiin.

24411576052_7e13ea9a0b_o

Vuoden 2015 loppupuoli oli aikamoista vuoristorataa, joten oon enemmän kuin huojentunut jättää se taakse. Tämä kevät on kuitenkin taas todella kiireistä ja stressaavaa aikaa ylioppilaskirjoitusten ja viimeisten lukiojuttujen takia. Oon kuitenkin saanut ympärilleni paljon uutta energiaa ihan uusilta tyypeiltä, jotka ovat inspiroineet mua ihan älyttömän paljon. Just oikeaan aikaan. En nimittäin varmaan jaksaisi tätä kevättä muuten. Mutta nyt on jaksettu. Eteenpäin mennään tätä kevättä, vaikka välillä purskahdetaan itkuun turhautumisesta ja stressistä. Mennään päivä kerrallaan. Kaikki työ palkitaan aina jossain vaiheessa.

24519872645_9e5215d0df_o

Tämän postauksen kuvituksena toimii mun uusi moodboard eli ajatuskartta, joka tehtiin muutama päivä sitten koulussa eräällä kurssilla. Aiheena oli omat unelmat ja meidän piti tuoda ne esille paperille. Ideana oli siis leikellä lehdistä itseään inspiroivia ja omia unelmia heijastavia kuvia. Ihanan terapeuttista. Leikkasin lehdistä paljon tekstejä ja sanoja. Sanoja, jotka ovat pyörineet mun mielessä. Ihan kuin olisin saanut sanoa ne tähän paperille. Tykkäsin tästä todella paljon sillä sain purkaa paljon tunteitani tähän ajatuskarttaan. Olen kiinnittänyt sen seinälleni. Paikalle, josta nään sen kokoajan.

24224220380_4bc53ec8c0_o

Halusin ehdottomasti liimata ylläolevan kuvan Maria Veitolasta, jolle ”Jäänmurtaja” teksti sopii ihan älyttömän hyvin. Veitola on inspiroinut mua aivan mielettömästi ja ihanaa, että olen myös saanut tavata hänet eräässä tapahtumassa viime syksynä. Ihailen häntä ja hänen työtään paljon. Hän on vaikuttaja.

24437416311_ee047730df_o

Siinä se on seinälläni, muistuttamassa mua joka päivä siitä mitä aijon saavuttaa. Niinkin yksinkertainen asia, kuin pala pahvia, muutamia leikeltyjä paperisia kuvia ja liimaa, muistuttamassa mua mulle mielettömän tärkeistä asioista. Mun unelmistani. 

 

Vaikka blogi tulee olemaan aika hiljainen työntäyteisen kevään takia, niin tulen pian saamaan tänne blogiin ihan mielettömän kiinnostavia juttuja teille jaettavaksi. Toivottavasti pysytte mun matkassani. Tästä tulee oikeasti  aika mieletön vuosi…