25883763311_e8ebd6d4d3_o

 

Helou ja huomenta tiistaihin! Ihan ensimmäinen aamu pitkään aikaan, kun saa herätä rauhassa ja tehdä kaikkea muuta, kuin avata ensimmäisenä kirjat. Mulla siis loppui eilen muutaman kuukauden luku-urakka ja viimeiset kirjotukset taputeltiin eilen pois. En oo vieläkään oikeen käsittänyt, että nyt se vapaus on oikeasti alkanut. Ei enää mitään velvoitteita koulua kohtaan, vaan nyt saa täysillä keskittyä blogiin ja työhön. Ihanaa, ihanaa, ihanaa…

Nyt kun vihdoin pääsen taas bloggaamaan ihan kunnolla, niin blogin olisi tarkoitus lähipäivinä saada pientä kevätfreesausta ilmeeseen. Oon muutamia viikkoja jo halunnut vaihtaa blogin ilmettä vähän selkeämpään suuntaan, joten sitä tullaan työstämään mun taitavan enoni kanssa ihan juuri.

Tämän päivän suunnitelmissa olisi vähän siivoskella kämpästä pois kaikki pienetkin lukemiseen liittyvät jutut, haha! Miljoonat paperiniput ja monisteet saa sujauttaa paperinkeräykseen, jotka on muuten koristanut tota mun työpöytää jo muutamat viikot! Aamulla repisin jo seinältä mun järkyttävän kokosen lukusuunnitelman. Aika siis siivoskella huushollia vähän keväisempään suuntaan.

Ihanaa tiistaita sinnekin!

PS. Ihanaa huomata, että sinne on tullut muutamia uusia kasvoja lisää! Lämpimästi tervetuloa <3

Photos taken by Pinja Kankare Edit by me