pleatedskirt-image

Cupid has fired his golden arrow at me because I’m in love! My latest trend crush are metallic pleated skirts. Metallics are back this spring bigger than ever! You can spot them almost anywhere – on runways and high street. A pleated skirt is number one on my Spring shopping list. I have got my eyes on the dark gold skirt from Mango, which is the second skirt in the collage. I hope I’ll get my hands on it asap!

Pleated skirts are perfect for spring and summer – they are lightweight and flowy which are the two words everyone are looking for during hot days in the summer. Pleated skirts can be dressed up or down depending on the occasion. Or depending on your mood if you want to pair the skirt with white sneakers or jazz it up with a pair of heels – you decide ;-)

No nyt on lemmenjumala iskenyt nuolellaan mun takamukseen, nimittäin olen rakastunut! Mun silmät ovat iskeneet midimittaisiin ja metallinvärisiin vekkihameisiin oikein kunnolla. Eri metallin värit ovat kovaa huutoa tänä keväänä ja niitä näkyy niin vaatteissa kuin asusteissakin. Muhun kolahtaa eniten kollaasin toinen vekkihame, eli tuo kultainen yksilö, joka on kevään hankintalistallani numero ykkösenä, kunhan vain saan sen käsiini!

Vekkihameet ovat musta ihan täydellisiä keväälle ja kesälle, ja ne sopivat yhtä hyvin arkeen kuin vähän asiallisempaankin tapahtumaan, kunhan ne vain yhdisetään oikeiden vaatteiden ja asusteiden kanssa. Mites te siellä, iskevätkö vekkihameet teihinkin? Diggaatteko tekin metallinsävyistä tänä keväänä?

Collage made by me
Photos from Pinterest, zara.com, shop.mango.com