*sisältää mainoslinkkejä
*includes adlinks

Photos: Pinterest, hm.com, jotex.fi, hemtex.fi
valkoinen torkkupeitto / sininen rahi

Taas se muuttaa…” Taas muutetaan, mutta minkäs eri tilanteiden muuttumisille mahtaa! Ja kun oikealta tuntuva asunto tulee eteen, niin se on menoa se. Uuden asunnon sisustusratkaisut ovat muhinneet vahvasti mielessä viime viikkoina. Pohjaratkaisu tulee uudessa asunnossa olemaan hyvinkin simppeli, joten mahdollisuudet eri kokeiluille ovat suuret, jee!
Olen pitkään haaveillut rahista tai pienestä divaani-osasta, mutta se jää vielä nähtäväksi. Uudessa kodissa tulee olemaan paljon puuta, mistä olen todella innoissani, mutta myös modernia vaaleanharmaata sekä valkoista. Kultakuume jyllää edelleen ja ihastus kullanväriseen piensisustukseen on yhä kova. Viime aikoina olen myös kiinnostunut koralleista koristeena joko olohuoneessa tai kylpyhuoneessa… Ah, sormet syhyävät jo sisustusinnostuksesta!

She’s moving again…” Oh yes, but what can you do when things change! The interior decor of my new flat, where I’ll be moving to in two weeks, is what I’ve been having in my mind lately. The layout of the flat is very simple which gives me room to experiment more. I’ve wanted an ottoman for the longest time, but that will still be a question mark. There will be a lot of wood in the new flat, but also light grey and white which I like. My love for brass and golden decor details is still on. Lately I’ve been loving corals as decoration pieces and this one I found from Jotex.fi. Ah I cannot wait to create interior posts for the home-category!