Photos taken by Essi

Heippa ja ihanaa uutta vuotta! Toivottavasti teidän vuotenne on alkanut reippaasti!Kovasti aina touhotetaan uuden vuoden lupauksista, mutta mun kohdallani ne ovat enemmänkin tavoitteita. Lupauksia en halua tehdä, vaan asetan itselleni pari tavoitetta, jotka haluaisin tietyn ajan kuluessa saavuttaa. Mieleni pysyy virkeänä ja inspiroituneena kun mulla on yksi tai kaksi tavoittetta tulevalle. Mulla on tapana kirjoittaa ne pöytäkalenteriini ylös, ja luen niitä uudestaan ja uudestaan.

Kävin vuoden ensimmäisellä viikolla Lauran ja Adaman pitämässä hyvinvointi-workshopissa, joka antoi täydellisen boostin tähän alkaneeseen vuoteen. Adaman hyvinvointiluennosta jäi niin monta oppia muistiin, jotka onneksi tajusin raapustaa itselleni ylös. Keskusteltiin paljon uuden vuoden tavoitteista ja siitä, miten päästä omiin tavoitteisiin tänä vuonna. Yksi Adamalta kuultu lausahdus, joka jäi vahvasti mieleeni, oli ”Jokainen unelma on mahdollinen, jos mieli ei rajoita sinua.”

Usein se onkin asenteesta kiinni, miten lähtee omia tavoitteitaan kohti. Se, minkälaisella asenteella on liikenteessä, määrittää myöskin sen, kuinka hyvin ja missä ajassa saavuttaa tavoitteen – ja saavuttaako lainkaan, jos mieli ei ole päättäväinen.

2019 on alkanut reippaasti ja positiivisella otteella, ja olen siitä inspiroituneena alkanut tavoitella pieniä unelmiani ja ruvennut tekemään vuonna 2018 luodut ideat toteen tänä vuonna.

Minkälaisia ajatuksia uuden vuoden tavoitteet teissä herättää? Olisi ihana kuulla!

PS! Jos sulla on postaustoiveita, niin haluaisin mielelläni kuulla niistä. Voi laittaa kommenttia tähän alle tai laittaa viestiä vaikka Instagramissa!

Knitwear / & Other Stories
Faux leather trousers / H&M Trend
Shoes / & Other Stories

Photos taken by Essi