Kaupallinen yhteistyö: S-ryhmän ravintolat / Rosso

Jos multa kysytään, suorastaan rakastan illanistujaisia kaveriporukan kesken. Mikään ei tee minusta innokkaampaa kuin illat ystävien kanssa seurustellen hyvän ruuan ja tietysti viinin parissa. 

Olen myös suuri italialaisen ruuan ystävä ja erityisesti antipastot ja pizzat ovat tämän nautiskelijan mieleen! Olinkin iloinen kun pääsin ystäväni kanssa keskellä kiireistä viikkoa istahtamaan alas ravintola Rossoon ja maistamaan kolmen ruokalajin italialaista illallista La Serata Romanaa. 

Meidän roomalainen ilta alkoi alkupalalla, herkullisella antipasto-lautasella, johon kuuluu suussa sulavaa valkosipulileipää (yksi suosikeista!), ilmakuivattua kinkkua, melonia, antipastikasviksia sekä mozzarellaa. Tuon kombon kun pääsisin pian uudestaan maistamaan…

 

Missä Rosso, siellä Italia…

 

Ruokahalun herättelyn jälkeen päästiin tositoimiin, eli niihin herkullisiin roomalaisiin pizzoihin, joita saa illallisen aikana tilata pöytään niin paljon kuin vain jaksaa syödä.
La Serata Romana-illalliseen kuuluu rivi herkullisia pizzoja, joita kaikkia päästiin ystäväni kanssa maistamaan. Ehdottomaksi lemppariksi nousi pizza, johon kuuluu mm. kanaa, pestoa ja mozzarellaa. Kylkeen sopi loistavasti lasi super hyvää valkkaria

Jälkiruoaksi saimme makeat pannacottat, jotka viimeistelivät meidän roomalaisen illallisen täydellisesti.

Illallismenun kylkeen voi halutessaan ottaa juomapaketin, johon kuulu alkudrinkki, viinit ja myöhemmin jälkiruokajuoma. Juomapaketti on suunniteltu juuri tähän illalliseen sopivaksi. Pöydässä ei siis tarvitse käyttää aikaa siihen, että valitsee mieleiset juotavat, vaan voi keskittyä illasta nauttimiseen. Nerokasta!

Kenelle tämä illallinen on sitten suunniteltu ja milloin Rossoon kannattaa lähteä? Illallinen sopii kaikille meille nautiskelijoille ja illallisen voi kokea viikonpäivästä huolimatta, vaikka keskellä viikkoa. La Serata Romana sopii täydellisesti aluillaan olevaan pikkujoulukauteen, mutta myös synttäreihin tai kokoontumisiin ystävien kesken.

Buon appetito!

 

 

 


 

 La Serata Romana
italialainen illallinen
Rosso.fi