Photos from zara.com

So it happened. “I want to start wearing more colour and embroidery this Spring.” Said no Camilla ever since pre-school. 

I am very minimal when it comes to clothes and I feel most myself in neutral and earthy tones. Now, however, I have got my eyes on embroidered shirts. Particularly on blue ones with flowers on them. I mean, HOW good they look with a pair of light washed denim and heels or culottes and Adidas Stan Smith’s?

What are your thoughts on embroidered shirts?Nyt se sitten tapahtui. Haluan vaatekaappiini tänä keväänä enemmän väriä ja kirjailua. Jos vähänkään minua tunnet, niin tiedät, ettei kyseistä lausetta ole kuultu suustani sittemmin peruskoulun ala-asteen.

Olen minimaalinen pukeutuja, ja vaatekaappini koostuu hyvin neutraaleista ja maanläheisitä väreistä. Nyt kiinnostus kuitenkin hieman värikkäämpiin ja kirjailtuihin kauluspaitoihin on kasvanut kasvamistaan. Ja nimenomaan vaaleisiin kauluspaitoihin, joita koristavat kukat. Miten hyvän piristysruiskeen nuo tuovatkaan omaan vaatekaappiini? 

Mitä mieltä sinä olet kukkakuviosta kaulupaidoissa?

 

Latest posts: 2 New Pairs for Spring
Come Backstage with Flare Trading

Follow my blog on Bloglovin’