image

I was supposed to post earlier this week but I have been so busy that I haven’t been able to sit down on my laptop. There are a few things I’ve kept a secret for a while. Maybe it’s finally time to tell you guys something very exciting…

I have got a new job. A job in a place I’ve only dreamt of being able to work in. This also means that I will be moving to Helsinki next week. Yesterday I finally got the keys to my own flat which feels so incredibly rewarding. Next week I will spend the first night in my own flat <3

There are so many things to do before moving. Packing all my stuff in cardboard boxes, taking care of last minute things etc. There is nothing easy in moving to another place. Before I thought moving was easy and fun but it definitely is not. But I promise to enjoy every second of it because I know I will be missing all of this sooner or later. Moving out of my beloved childhood home feels kind of sad but on the other hand Helsinki isn’t that far from Salo. Even though I’ll miss my family here in Salo, I’m so excited to see and meet new people, meet my new colleagues, to live on my own and most importantly grow up. 

I’m ready for you Helsinki. I can’t wait to see what you have in store for me <3

Mun on pitänyt postata jo monena päivänä, mutta kiireiden takia en ole kunnolla ehtinyt istahtamaan koneelle. Mutta nyt olen taas läsnä ja täynnä uusia juttuja. Ehkä on viimeinkin aika valaista täällä blogissa, että mitä mun elämääni oikeasti kuuluu tällä hetkellä. Paljon olen jättänyt vielä asioita sanomatta, ja ehkä ihan hyvä niin.

Elän tällä hetkellä aika isoa käännekohtaa elämässäni, joten nämä viimeiset viikot on olleet aikamoisia… Olen siis saanut uuden työpaikan. Paikassa, josta olen haaveillut työskenteleväni ihan pienestä pitäen. Tämä myös tarkoittaa sitä, että mä kerään kimpsuni ja kampsuni pahvilaatikoihin, ja muutan ensi viikolla Helsinkiin. Tuntuu ihan hullulta sanoa tuo, mutta se on tapahtumassa ihan oikeasti. Eilen sain viimein avaimet omaan kotiin ja tänään ilmoitin osoitteenvaihdostani Maistraattiin. Ensi viikolla pääsen vihdoin nukkumaan ensimmäisen yöni tuoreena helsinkiläisenä. Kiirettä on ollut eikä tahti himmaa tässäkään vaiheessa, vaan kovenee mitä lähemmäs muuttoa mennään. Lupaan kuitenkin nauttia joka hetkestä.

Muistatteko kun kirjoitin tämän postauksen? Tuntuu kuin siitä olisi vasta ihan hetki aikaa. Tuossa vaiheessa luulin kaiken olevan helppoa. Mutta voin sanoa, että muuttamisessa mikään ei ole helppoa. Helsinkiin lähteminen ei todellakaan ole mikään itsestäänselvyys, eikä se tapahdu vain ajattelemalla asiaa ja unelmoimalla.

Mutta tässä sitä nyt ollaan, pakkailemassa pientä omaisuuttani. Tuntuu jotenkin haikealta, mutta enemmän olen innoissani uusista ihmisistä ja työkavereista, omasta kodista ja ympäristöstä sekä ennen kaikkea itsenäistymisestä. Tästä eteenpäin kaikki tulee olemaan uutta ja jännittävää, mutta välillä myös haastavaa. Nyt se aikuisuus siis alkaa, vaikka siltä ei ihan vielä tunnukaan.

Joten hei vaan Helsinki. En malta odottaa mitä sulla on mulle tarjottavana <3