DSC_0030.JPG

Kuten jo pari postausta sitten mainitsin ja otsikostakin voi päätellä, että blogini kokee parhaillaan pientä remonttia, niin ulkoista kuin sisäistäkin. Sen lisäksi että blogini ulkoasu kokee ison face liftin, niin sivuston laataamisnopeus tulee nopeammaksi.

Yksi juttu, mitä en vuosi sitten blogin aloittamisen aikana tajunnut, on kuvien suuruus ja miten se vaikuttaa sivuston lataamiseen. Mitä isommat kuvat, sitä hitaammin ne kestää ladata, ihan loogistakin. En ole itse erityisemmin kiinnittänyt huomiota tähän, kunnes nyt. Nyt olisikin siis vuorossa kaikkien kuvien uudelleen lataaminen. En itse ole aikaisemmin huomannut, että blogini kuvat lataisivat hitaasti. Kysynpä siis teiltä, onko teillä ollut aikaisemmin ongelmia postauksien ja etenkin kuvien katselussa (ei Bloglovinin kautta)? Palautetta saa antaa!

Onneksi ei muutamaa vuotta ehditty vielä bloggaamaan ennen tämän asian huomaamista, vaikka julkaistuja postauksia on kertyny jo aika määrä. Niiden kimpussa vietänkin koko tämän päivän, jotta päästään eteenpäin blogirempassa. Ihan hauskaa puuhaahan tämä on, tosin aika aikaavievää. Ihana kuitenkin huomata, että blogini kehittyy kokoajan. Sitä haluan ja sitä myös pyrin kokoajan tekemään.

Ihanaa pitkäperjantaita!

DSC_0016.JPGDSC_0072.JPGDSC_0020.JPGDSC_0051.JPGDSC_0090.JPGDSC_0053.JPGm

JACKET Zara
KNIT Lindex
HAT Seppälä
PANTS Object.
SHOES Adidas Stan Smith

Photos by Claudia Sakkara