Meillä jokaisella on varmasti trendejä, jotka eivät sitten millään iskostu omaan tyyliin tai emme millään pukisi ylle, vaikka ne olisivat kuinka pinnalla juuri nyt. Huomaan aina sesonkien vaihtuessa trendien joukosta muutamia, joita en mielelläni päälleni pukisi. Tässä 4 tämän hetken trendiä, joita oma pääkoppani ei ymmärrä. :-D

1. Oversized blazer

Ylisuuret bleiserit ovat tällä hetkellä kovaa huutoa. Itse pidän ylisuuria bleisereitä kömpelön näköisinä ja bleiserin kantajasta tulee mieleen jostain syystä ”ihan ressukka”, sillä hän näyttää hukkuvan ylisuureen bleiseriin. Bleiserit ovat mielestäni tarkoitettu istumaan napakasti hartioista, joten siksi tämä trendi ei iske minuun sitten yhtään.

2. Biker shorts

En tiedä miltä lopputulos näyttäisi, jos itse pukisin pyöräilyshortsit jalkaan! :-D Huonoin kombo olisi pyöräilyshortsit yhdistettynä ylisuureen bleiseriin, jossa tyylit menevät omasta mielestäni liian ristiin. Omasta mielestäni pyöräilyshortsit eivät imartele ketään. Jääköön ne urheilutarkoituksiin, kiitos!

3. Ugly sneakers – Balenciaga

Niin kutsuttuja rumia tennareita on näkynyt katukuvassa viime loppuvuodesta asti, jolloin trendi pamahti oikein kunnolla ilmoille. Again, näyttää kömpelöltä omaan makuuni. Erityisesti en ymmärrä Balenciagan yksilöissä sitä, miksi kengännumero pitää näkyä kärjessä.

4. Muovilaukut

Yksinkertaisesti, ne näyttävät halvoilta, vaikka kuinka Céline lukisi laukun kyljessä. Kaikki muovista tehdyt laukut – ei, ei ja ei. Muistan, kun minulla oli pienenä vaaleanpunainen muovilaukku, joten kauhistuin, kun näin tässä hiljattain vaateliikkeissä sellaisia.

Onko näistä trendeistä jokin sellaisia, joista ette myöskään pidä? Tai vaihtoehtoisesti pidätte itse?