Sunnuntaiterkut täältä kahvikupin ääreltä Etu-Töölö-kodista. Ihanat aamuauringonsäteet paistavat vastakkaiseen taloon ja heijastuen myös omaan kotiini valaisten sen kokonaan. Ihanaa! Luvassa työntäyteinen sunnuntai ja illalla on Dynastia-nauhoitukset. Tällä hetkellä on paljon kaikkea kivaa kalenterissa, että hyvä kun pysyn kärryillä viikonpäivästä. Viime perjantaina otettiin Essin kanssa tauko töiden teosta ja lähdettiin sähköpotkulaudoilla Jätkäsaareen ostamaan uutta podcast-mikrofonia Dynastiaan. Jäätiin Eiraan korkkaamaan jäätelökausi Helsingin Jäätelötehtaan ikonisilla jäätelötöttöröillä – ei ole pitkään aikaan minttu-suklaa-jäätelö maistunut niin hyvältä! Paistateltiin loppuilta ilta-auringossa Mattolaiturilla kanssafiilistelijöiden seurassa. Ei voi muuta sanoa, kun täydellinen kevään aloitus!

Ensi viikkoa odotan myös innolla, kun menosuunta siirtyy Ruotsiin Uppsalaan. Luvassa siis pitkästä aikaa serkkujen kanssa vietetty viikonloppu. Kurkin sääennusteita, jotka lupailivat länsinaapuriin jopa 20-astetta lämmintä – kuin tilauksesta!


Ollaan Suomessakin iloksemme nautittu lämpenevistä säistä, kun innostuin korkkaamaan ballerinakauden. Ei ole montaa päivää vuodesta, kun pääsee yhdistämään kasmirtakin baltsujen kanssa, niin että olo lämpötilan suhteen on siedettävä!

Photos taken by Essi Niemistö

cashmere coat / H&M Premium
shirt / H&M Trend
jeans / LalaBrand Helsinki*
flats / Zara
bag / Céline