Vihdoin joulukuu! Voi pojat olen odottanut tätä niin paljon – vihdoin saa luvan kanssa hehkuttaa kaikkea jouluista ja fiilistellä ihan täysillä! Aamukahvi on melkeinpä vaihtunut glögiin, jouluvalot laitettu ikkunaan ja ensimmäinen luukku joulukalenterista avattu – kyllä, sellainenkin löytyy! Ketään muita ultimaattisia jouluihmisiä (:D) siellä ruudun toisella puolen?

Eilen vietin jälleen yksiä pikkujouluja, nimittäin Heidi Klumin ja Lidlin toisen yhteistyömalliston lanseeraustilaisuuden yhteydessä. Ihanat Marsaanan naiset olivat järkänneet kotoisan tilan kattohuoneistoon ja vietettiin yhdessä pikkujouluja muutamien muiden bloggaajien kanssa. Iltaa jatkettiin Miss Divet -draq showssa teatteri Savoy’ssa, joka oli aivan mieletön. Kiitos super hauskasta illasta Lidlille ja Marsaanalle.

Nyt syksyllä ja alkutalvesta on joka viikko ollut kalenterissa niin monia kivoja tilaisuuksia ja tapahtumia, mikä on esimerkiksi piristänyt nyt pimeimpään aikaan vuodesta. Talven juhlakausi on suosikkiaikani vuodesta, jolloin voi juhlimisten jälkeen ja joulukuuta eteenpäin mentäessä siirtyä pikkuhiljaa odottamaan joulun tuloa. Vielä on kalenterissa merkitty hauskoja juttuja – niitä innolla vielä odottaessa!

Ihanaa joulukuun ensimmäistä <3