Toivottavasti teidän vappu sujui mukavasti ja teillä oli hauskaa! Vietin itse vappua ystävieni kanssa, ulkona juhlien kuin vappupicnicillä syöden. Koko vappuna on tullut syötyä hullun lailla hyvää ruokaa, enkä kertaakaan ole tuntenut pienintäkään nälkää. Tämän postauksen kuvat on meidän tämänpäiväiseltä vappupicniciltä, jonka pystytimme Vanhan Kirkon portaille. Kaivari oli niin tupaten täynnä, joten vaihdettiin mielellämme rauhallisemmalle paikalle. Mm. näistä kolmesta koostui meidän täydellinen picnic:

1. Helppoa naposteltavaa. Jokainen toi mukanaan jotain, jota oli helppo syödä maassa. Pieni sormiruoka + nyyttärit on parasta picnicillä.

2. Kuvauksellisuus. Varsinkin bloggaajana visuaalisuus on tärkeää. Valitse vaalea viltti/lakana picnicille ja kaikki näyttää heti kuvauksellisemmalta. On myös tutkittua, että valkoinen tausta tekee ruuasta herkullisemman näköisen ;)

3. Tasapaino. Picnicillä saa ja kuuluu herkutella, mutta kannattaa säilyttää tasapaino herkkujen ja terveellisemmän ruuan välillä. Meillä oli mukana niin hedelmää ja salaattia, kuin munkkeja ja kakkua.

PS! Julkaisin Youtubeen toisen vlogini tämänvuotisista Inspiration päivä- ja iltatapahtumasta. Katso video TÄÄLTÄ!

Follow my colleagues:

@lindaekroth
@mariannnen
@roosamononen
@elahblog
@idachristines

Photo of me / Roosa Mononen, edit / me