Kello näyttää kymmentä yli kolme keskiviikkoiltapäivällä ja päivän to do -lista näyttää suurelta osin yli ruksitulta: aamukahdeksalta herätys, ylös mars salille vetämään hikinen ja tehokas jalkatreeni, sen jälkeen aamupala ja koneen äärelle hoitamaan asioita sekä työ- että kouluhommia.  Ja koneen ääressä vieläkin ollaan – tosin paikkaa vain vaihdettu pöydän ääreltä pehmeälle sängylle, ja välissä muutama venyttelysessio että jaksaa taas näpyttää. Muutama tunti pitäisi vielä käyttää tehokkaasti ja sitten nopea freesautuminen ja mars ulos erääseen blogiin liittyvään tilaisuuteen. Jos ehdin, illalla haluan katsoa yhden jakson Youngeria, johon olen koukuttunut. Sitten nukkumaan, aamulla taas herätys ja töihin.”

Tuolta on näyttänyt mun arki, so far. Se jokasyksyinen nopeatempoinen arki, jonka me kaikki tiedämme, on nyt todella alkanut. Huomaan sen jatkuvan pienen kiireen siinä, että yritän iltaisin mahduttaa vähintään puoli tuntia rauhoittumiselle ja omalle ajalle. Toki salilla treenaaminenkin on omaa aikaani, mutta olen sellainen tyyppi, joka kaipaa rauhoittumista. Salilla taas sitten on oma fokus tavoitteissa.

Monta lankaa on tuttuun tapaan käsissä, mutta se pitää syksyllä pään hyvin vireessä. On päivä- ja blogityö, lisäksi suoritan Avoimessa viestinnän kursseja ja luen pääsykokeisiin. Työ- ja koulujuttujen lisäksi on viikoittaisia blogiin liittyviä tapahtumia ja tilaisuuksia. Mutta tästä syksyssä aina nautinkin, on tekemistä ja nähtävää – ja ehkä myös uusia ihmisiä ja kokemuksia. Hauskaa myös nähdä, mitä kaikkea tämä syksy aikoo tuoda tullessaan. We’ll see!
Miten  teillä on syksy lähtenyt käyntiin?

coat and shirt / & Other Stories
jeans / KappAhl
shoes / Zara

Photos / Linda Vänskä Two Drops of Water