*Postaus toteutettu yhteistyössä Desenion kanssa.

Pikkuhiljaa alkaa koti näyttämään sellaiselta kuin haluankin. Kodin sisustus oli kesän aikana pitkään vaiheessa toukokuun muuton jälkeen. Isoimmat huonekalut olivat silloin valmiina, mutta kesti hetken aikaa ennen kuin tiesin miten halusin sisustaa. Jos vähänkään minua paremmin tunnette, niin tiedätte, että rakastan olla kotona ja kodin viihtyisyys on itselleni hyvin tärkeää. Vietän täällä paljon aikaa niin työ- kuin koulujuttujen parissa, joten mukavuuden lisäksi tilan täytyy olla myös inspiroiva.

Yksi asia mitä ehdottomasti halusin oli taulut makuuhuoneeseen, rauhalliset ja vaaleat jotka mukautuisivat huoneen värimaailmaan. Pääsin yhteistyössä valtsemaan Desenio.fi:stä mieleisiä tauluja ja valitsin heidän valikoimastaan kauniin maisemajulisteen koossa 50×70 ja piirustusaiheisen taulun koossa 30×40. Valitsin tauluihin sekä valkoisen että kultaisen kehyksen, jotka sopivat hauskasti vierekkäin. Elän parhaillaan pientä kultakuumetta ja olen täyttänyt kotini pienillä kultaisilla sisustuselementeillä.

Jos teilläkin on koti sisustusvaiheessa tai haluatte muuten vaihtaa tai piristää kotinne ilmettä, taulut tuovat hetkessä uutta fiilistä huoneeseen. Taulut luovat mielestäni myös kodikkuutta, kun tyhjillään olevia seiniä koristaa inspiroivat taulut.
Desenio haluaa tarjota seuraajilleni -25% alennuksen julisteista* koodilla ”CAMILLAC” 14.-17.9. välillä. *Ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita.