Ready, set, Monday!

Huomenta! Onko muidenkin mielestä maanantai yksi kivoimpia viikonpäiviä? Katseeni on vahvasti uudessa viikossa, sillä siitä on tulossa kiva! Minusta on aina kiva tietää mitä muiden viikkoon kuuluu, joten listasin tähän postaukseen omat suunnitelmani tälle viikolle. Paljon ihmisten kohtaamisia niin työn kuin vapaa-ajan merkeissä ja siitä tykkäänkin hirveästi. Kertokaa tekin mitä teillä on suunnitelmissa!

Plans for the week:

Maanantai: Viikko alkaa visiitillä isovanhemmille. Ukkini on leiponut pellillisen hänen kuuluisaa kotitekoista pizzaansa, joten sinne lounastamaan! Loppupäivä on työntäyteinen – työmeilejä ja muutama puhelinsoitto. Lisäksi keskiviikon kuvauspäivän valmistelua, sillä tiistaina en ehdi.

Tiistai: Aamu alkaa parilla blogiin liittyvällä tilaisuudella. Sen jälkeen lounastamaan, ehkä yhteen suosikkipaikkaani Sandroon ja visiitti erääseen PR-toimistoon. Loppupäivästä treffaan yhtä parasta ystävääni.

Keskiviikko: Kuvauspäivä studiossa. Tästä olen hyvin innoissani, koska olen halunnut studiossa otettuja kuvia jo pitkään. Kuvauksien teemana on bosslady.

Torstai: Aamu Elloksen tapahtumassa ja loppupäivän blogihommia. Illalla ystävän luokse kylään.

Perjantai: ACOn pressitilaisuus päivällä ja iltapäivällä työpalaveri.

 

Photo / Roosa Mononen