Oh weekend…

Kun sosiaalisen median avaa tänä viikonloppuna, sieltä tulvii festarikuvia ja -videoita vaikka millä mitalla! En itse ole festari-ihminen, mutta on aina yhtä ihana nähdä somen välityksellä kavereita ja tuttuja pitämässä hauskaa ja nauttimassa kesästä. Se on oikein. :-) Meikäläinen pitää rauhallista viikonloppua kotosalla ja olen siitä erittäin onnellinen. Työt ja projektit sujuu kivasti eteenpäin ja voin pitää Frendit-maratonia kaikessa rauhassa, haha! Olen pitkästä aikaa innostunut katsomaan Frendejä ja ai että, miten hyviä ihan ensimmäiset jaksot onkaan! Super nostalginen fiilis.

Muutaman viime vuoden aikana minusta on kuoriutunut kunnon kauluspaita-muija. Yksi lempi paidoistani on helsinkiläisen LalaBrandin White Dawn Shirt. Täydellisesti istuva valkoinen kauluspaita, jonka voi stailata istumaan myös rennosti, sopivasti viikonloppuun.


Viikonloppulookin täydensi mikäpä muukaan kuin eniten käyttämäni Hermine Holdin silkkihuivi. Olen kuluttanut tätä hiustyyliä viimeisen puolen vuoden aikana enkä vieläkään kyllästy. Hermine Holdin hiushuivit eivät tuota koskaan huonoa hiuspäivää.

Ihanaa viikonloppua! x