Heippa hetken radiohiljaisuuden jälkeen! Tähän suuntaan kuuluu tällä hetkellä hyvää ja olo on inspiroitunut pienestä kiireestä huolimatta. Uskottelin itselleni, että kesä-heinäkuu on ihanan rauhallista ja hiljaista, mutta toisin kävi! Kesäkuu oli melkeinpä yhtä kiireinen kuin toukokuu, joten tuntui että kuukausi kiisi ohi hujauksessa. Mitä teille ihanille kuuluu?

Siskoni oli viime viikolla viettämässä vapaapäiviä luonani Helsingissä. Käytiin sateisena torstai-aamuna Töölönlahdella juoksemassa – oli ihanan virkistävää. Siskoni urheilee ammatikseen, joten hänen seurassaan oloni oli motivoitunut kun juoksin lyhyen tauon jälkeen. Always push each other!

Sandro Kortteli on yksi suosikki lounaspaikkojani Helsingissä. Herkullista kasvisruokaa, josta en meinaa saada tarpeekseni. Parempia falafeleja ja pestoa saa Helsingistä hakea!

Viikonloppu alkoi vihdoin sunnuntai-iltana! Pitkä työviikko oli takana ja suuntasin isovanhempieni mökille moikkaamaan serkkuja vuorokaudeksi. Soudettiin vanhimman serkkuni kanssa iltamyöhään tyynellä järvellä kaiken hiljaisuuden keskellä ja katsottiin auringonlaskua. Oli hyvä päättää viikko tähän.

Maanantai ja uusi viikko lähti käyntiin mökillä, joten tiistai tuntuu aavistuksen maanantailta. Siitä huolimatta tiistai alkoi yhtä vauhdikkaasti töillä ja jatkuu myös tämän koko viikon. Onneksi työt on jotain mistä nautin suuresti, joten ei haittaa työskennellä melkeinpä kellon ympäri.

Tänään kotiutin ihanan ”silkkimäisen” hameen, joka on H&M Trendistä. Keksin jo monta eri tapaa käyttää hametta niin kesällä kuin tulevana syksynäkin. Tätä oma vaatekaappini tarvitsi. ;-)

Psst… Kokeilen heinäkuun ajan erilaista konseptia blogipostauksissa, eli luvassa paljon arkisempaa päivittämistä. Toivottavasti pidätte!

Palataan xx