Aina yhtä ihanaa kun viikonloppu alkaa ja mitä paremmin se alkaakaan kuin auringolla ja pitkään nukkumisella. Tai ainakin omasta mielestäni pitkään nukkumisella, eli puoli yhdeksään haha!

Tänä viikonloppuna olen startannut inspiraation hakemisen (se on viimeaikoina ollut hakusessa) ja suunnittelun blogiani ajatellen, sillä se saa reilun kuukauden päästä hieman muutoksia. Paljastukset tulkoon ajan kanssa!

Haluan päästä myös kunnolla rentoutumaan, sillä lähiaikoina on sattunut ja tapahtunut monia asioita (joista olen tapani mukaan stressannut), jotka eivät blogin puolelle päivänvaloon pääse lainkaan. Rentoutuminen olisi ykkösprioriteetti tänä viikonloppuna, sillä suunnitelmia ei tällä kertaa ole lainkaan.


5 hyvää asiaa tässä viikonlopussa:

– Jääkaapissa odottava banaanileipä

– Muistin perjantaina, että olin ostanut iTunesista The Wolf of Wall Street -leffan, jonka unohdin katsoa lentokoneessa matkalla Suomeen. Siispä tänään herkkukaupan kautta, kone syliin ja sohvalle pötköttelemään.

– Uusien talvibootsien käyttöönotto. Tilasin vielä uudet korolliset nilkkurit, sillä vanhat ehtivät kulua loppuun kovan käytön takia. Nuo uudethan menevät vielä pitkälle kevääseen, eikö!?

– Erilaisten listojen tekeminen on lähestulkoon ammattini (:-D) ja nyt pääsenkin ilokseni niitä tekemään!

– Olen kaikenlaisten aamutakkien rakastaja ja tämä kuvissa näkyvä ihana aamutakki Changeltä pääsee kovaan käyttöön.

Photos taken by / Milla Mustonen