Kaupallinen yhteistyö: Dove

On ihanaa, kun ihminen on aito, oli ihon väri minkä värinen tai henkilö minkä ikäinen, näköinen tai kokoinen tahansa. Se, mikä ihmisestä tekee kauniin on hänen aitous. Siksi hehkutan Doven Real Beauty -filosofiaa, jossa iloitaan erilaisuuden ihanuudesta. Dove on jo pitkään käyttänyt mainonnassaan erinäiköisiä ja -kokoisia naisia, jotka ovat yhtä ihania omalla tavallaan. Tämä on koskettanut erityisesti itseäni suuresti, sillä omasta mielestäni ei ole yhtä oikean kokoista ihmistä. Erilaisuus on rikkaus ja erilaisuudesta kannattaa olla ylpeä. Dove lanseeraa pian uuden tuotesarjan, jonka tulen esittelemään teille lähiaikoina paremmin.

 

Usein bloggaajia koetellaan negatiivisilla anonyymeillä kommenteilla, jotka voivat joskus mennä ihon alle. Usein on myös helpompaa keksiä negatiivista kommenttia, kuin positiivista. Itse olen onneksi välttynyt negatiivisten kommenttien vyöryltä, mutta osaan hyvin samaistua tilanteeseen – itseäni kun on alakoulussa aikoinaan kiusattu ulkonäöstäni. Negatiiviset kommentit jättivät pitkään jälkensä minuun, vaikkakin nyt aikuisena olen ne ravistanut itsestäni irti. En voisi sanoa, että itselläni on rautainen itsetunto, mutta omaan perushyvän itsetunnon ja olen sinut itseni kanssa, enkä pahemmin kiinnitä huomiota, jos jollain on jotain pahaa sanottavaa. Kuten sanottua, helpommin avaa suunsa negatiivisista asioista kuin positiivisten.

Olen super iloinen ollessani mukana Doven uudessa kampanjassa, jossa haastetaan jakamaan kehuja! Milloin itse olet viimeksi kehunut jotakuta? Kehuja on ihana niin jakaa kuin myös vastaanottaakin. Yhdenkin kehun antaminen, voi tehdä jonkun toisen päivän. Kehumme mielestäni liian vähän, sillä positiiviset ajatukset jää liian helposti vain ajatuksiksi, eikä puheiksi. Kehun antaminen tuo hyvän fiiliksen niin antajalle kuin vastaanottojallekin.

Erästä kanssabloggaajaa haluan kehua, joka on ihanan aito ja positiivinen. Hän on Lack of Colour -blogin Milla Kuoksa, jonka näkee aina positiivisella mielellä. Tapasin Millan ensimmäistä kertaa bloggaajatilaisuudessa syksyllä 2015 ja siitä lähtien aina vähän väliä törmännyt häneen erilaisissa tapahtumissa. Millan aito ja sosiaalinen persoona erottuu vahvasti koko Suomen blogimarkkinoilta. Hän on todellinen esikuva monille naisille ja tytöille. Ihanan persoonansa lisäksi häneltä löytyy tyylitajua ja näppärimmät kädet erilaisiin DIY -projekteihin.

Haastankin nyt teitä jakamaan kehuja! Ota tämänpäiväiseksi haasteeksi kehua ystävääsi tai vaikka täysin tuntematonta, joka kadulla tulee vastaasi. Kehu voi olla pieni tai suuri – kaikissa meissä on jotain kehuttavaa. Juhlitaan yhdessä erilaisuutta ja sitä, että olemme kaikki uniikkeja. Kommentoikaa alas ketä te aiotte kehua tänään! Onko hän lempibloggaajasi, siskosi, paras ystäväsi tai joku työpaikallasi? Ihanaa maanantaita ja viikon aloitusta! ♥

trench / Dixi Coat
sweatshirt / Gina Tricot (old)
jeans / KappAhl* (gifted)
heels / ZARA
bag / MANGO
sunglasses / Ray Ban

Photos / Marianne Sendenali, Edit / me