We headed down to Löyly for morning coffee with Milla on Tuesday. It was unbelievable to sit out under the clear sky. My mood was as the top and I do have a good feeling of the upcoming Summer. My plan is to work during Summer but also take time off and travel. Spring is definitely my favourite season. Temperature rises and so does my mood.
I hope you have a god Thursday ahead. I will continue doing work and then I will be heading to a garden lunch with Ellos. Will take my camera along with me!

Suunnattiin tiistaina aamukahville Löylyyn Millan kanssa. Oli ihan älytöntä istua ensimmäistä kertaa pilvettömän taivaan alla tänä keväänä. Fiilis oli ihan katossa ja mulla on hyvä kutina koko tulevasta kesästä. Mulla on suunnitelmissa tehdä töitä kesällä, mutta myös ottaa vapaata ja matkustaa. Kevät on selvästi oma lempivuodenaikani; lämpömittari nousee ja sen mukana myös fiilis. Toivottavasti teillä on hyvä loppuviikko edessäpäin. Itse teen hieman töitä nyt aamulla ja sitten suunta käy puutarhalounaalle Elloksen kanssa. Kamera tulee mukaan!

Have a great day! ♥