1 Ensimmäinen asia, jonka teen herättyäni – ja on rutiini, josta pidän kiinni – on kasvojen pesu kylmällä vedellä. Tämä herättää unenpöppörössä olevat kasvoni ja laskee yön aikana tullutta turvotusta. Tämän jälkeen levitän puhtain käsin seerumin ja päivävoiteen.

2 Olen iltasuihkuttelija. Levitän joka ilta suihkun jälkeen koko kroppaani vartaloöljyä sekä runsaasti kosteuttavaa vartaloemulsiota. Salaisuuteni sileään ihooni! :-D

3 Teen oman kuorintavoiteen kookosöljystä sekä kahvinpuruista. Purut kuorivat ihoni hellästi ja kookosöljy jättää ihon pehmeäksi. Tämä on helppo tehdä suihkun yhteydessä sillä aikaa, kun annan hoitoaineen tehdä taikansa hiuksissani. Helppoa, edullista ja kotona tehtyä! Kuorin ihoni kerran tai kaksi viikossa.

4 Ennen huulipunan laittoa (etenkin punaisen huulipunan), kuorin huulet huulille tarkoitetulla kuorintavoiteella. Puna näyttää huulilla paljon paremmalta, kun se on levitetty pehmeisiin huuliin. Etenkin omat huuleni kuivuvat verrattain nopeasti, varsinkin kylminä kausina.

5 Pr-toimisto Marsaanan ihana Sarah keksi nerokkaan tavan levittää korostusvoidetta: sekoita irtokorostuspuuteria vartaloemulsion kanssa ja levitä iholle. Levitän poskipäille, solisluille sekä olkapäihin ja lopputulos tekee ihosta kuulaan näköisen. Olen huomannut, että tällä metodilla korostuspuuteri pysyy paremmin iholla ja näyttää myös luonnollisemmalta. Plussaa on myös se, että iho kosteutuu samalla. Kokeilkaa!

Minkälaisia kauneusrutiineja teillä on?


Photos taken by Linda Vänskä, Two Drops of Water