Moikka taas muutaman päivän postaustauon jälkeen! Toivottavasti jokaisella teistä on ihana viikonloppu takana, ja tietysti teillä, jotka olitte Kaisaniemessä lauantaina hoilaamassa The Weekndin biisien tahtiin. Itse olisin myös mieluusti lähtenyt keikalle. Tyydyin fiilistelemään kappaleita kotona ikkunan läpi, haha. Toivottavasti aika riittäisi joillekin festareille tänä kesänä – Flow Festival kutittelisi kivasti, sillä Lana Del Reyn keikka olisi ihan mieletön nähdä! Oletteko te lähdössä festareille ja mihin?

Päältä löytyy tällä kertaa sekä vanhaa että uutta. Valkoinen mekko on alunperin ylppärimekko, jonka olen ottanut kovaan arkikäyttöön. Armytakki ja nilkkurit ovat puolestaan parin vuoden takaisia ostoksia, mutta palvelee vielä hyvin, enkä ole siksi malttanut vielä niistä luopua. Kädessä kuitenkin roikkuu tuorein tulokas vaatekaappiin, nimittäin varmempaakin varmempi vaihtoehto, musta käsilaukku, johon mahtuu vaikka koko omaisuus. Minulla oli pitkään etsinnässä laukku, johon mahtuu sekä läppäri että kamera, ja nyt löytyikin sopiva.

Reissujalka alkaa jo vipattamaan, kun pakkaan kimpsut ja kampsut ja lennän keskiviikkona Lontooseen kahdeksi viikoksi. Luvassa mm. serkun häät ja suvun kanssa olemista. Ihanaa!

Photography / Marianne Sendenali, edit / me

jacket / ZARA
dress / VERO MODA
bag / Mango
shoes / Office

xx Camilla